top of page
Bilde 30.07.2021, 10 20 05.jpg

Om Rossman

Rossman pakker gitaren, munnspill og humøret for å gjøre norgeshistoriens mest omfattende turné - nemlig å spille konsert i alle Norges kommuner.

Med lave skuldre, humor og glimt i øyet har Rossman bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant andre norske artister og låtskrivere. Han er en imponerende ordsmed og lyriker, med en poetisk teft som kan matche flere av landets største låtskrivere, mens han beveger seg lekent innen rock, americana og vise.

 

Konsertene gjennomføres solo, duo, trio eller med fullt band.

 

Artisten fra vestlandet har sammen med sitt band spilt på Amandaprisen på TV2, sluppet flere singler som har fått spilletid på NRK P1 og P3, og gitt ut flere musikkvideoer - bl.a «Prestedatter» hvor Rossman ble ikledd brudekjole. 

Rossman med fullt band er et americana/rocke-orkester på seks mann som alltid garanterer god stemning! En magisk kombo av et sterkt sammensveisede band, rå spilleglede og med de velskrevne, ofte humoristiske tekstene, gjør det at Rossman er en populær og særegen opplevelse på den norske konsertscenen. 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Spotify Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

COPYRIGHT © 2021 ROSSMAN

bottom of page